50 هزار هكتار از ساحل هرمزگان پتانسیل پرورش میگو را دارد

50 هزار هكتار از ساحل هرمزگان پتانسیل پرورش میگو را دارد

فوری خرید: انتشار تصاویر و اخباری در خصوص راه اندازی سایت پرورش میگو در جزیر هرمز درحالی واكنش فعالان محیط زیست را به دنبال داشته است كه مدیركل منابع طبیعی و آبخیزداری استان هرمزگان می گوید كه برمبنای مطالعات شیلات منطقه 50 هزار هكتار از ساحل هرمزگان پتانسیل پرورش میگو را دارد.



امید ذاكری در گفتگو با ایسنا ضمن اشاره به اینكه هم اكنون ۱۲ هزار متر مربع زمین در جزیره هرمز برای پرورش ماهی تخصیص داده شده است، اظهار نمود: قسمتی كه برای پرورش ماهی به شیلات تحویل داده شده جزو دره رنگین كمانی هرمز نیست همینطور باید به این نكته توجه كرد كه سازندهای قرمز (گنبدهای نمكی) در كل جزیره هرمز وجود دارند و اینگونه نیست كه یك قسمت خاص دارای سازند قرمز باشد و در آن نقطه عملیات حفاری برای پرورش ماهی شروع شده باشد.



وی با اشاره به اینكه اداره شیلات استان هرمزگان مطالعاتی انجام داده و بر مبنای آن به نتیجه رسیده است كه ۵۰ هزار هكتار از ساحل هرمزگان پتانسیل پرورش میگو را دارد، خاطرنشان كرد: قبل از واگذاری زمین برای انجام هرگونه عملیاتی از دستگاه های مختلفی همچون میراث، محیط زیست، منابع طبیعی و... استعلام می شود. اگر آن زمین دارای ارزش زیست محیطی یا فرهنگی و تاریخی باشد دستگاه ها می توانند با واگذاری آن مخالفت كنند.

مدیركل منابع طبیعی و آبخیزداری استان هرمزگان با اشاره به واگذاری زمین در حریم ژئوپارك قشم اظهار داشت: متولیان آن حریم مشخصی را به دستگاه های مسئول همچون منابع طبیعی اعلام نكرده بودند و بنابراین ما با واگذاری زمین مخالفت نكردیم البته اداره میراث و منطقه آزاد همچنان حریم ژئو پارك را اعلام نكرده اند.

ذاكری با اشاره به اینكه ۱۲ هزار متر مربعی كه حالا برای پرورش میگو واگذار شده است دارای ارزش های زیست محیطی یا تاریخی بر مبنای اعلام دستگاه های متولی نیست، اظهار داشت: قطعا هر اقدامی همچون توسعه شهر و روستا تخریب طبیعت است اما ما باید این تخریب را به حداقل برسانیم و بر مبنای اصول توسعه پایدار رفتار نماییم.

به گفته وی در سند توسعه هرمزگان تاكید گردیده است كه اولویت توسعه استان اشتغال های دریامحور است البته محیط زیست منطقه برای پرورش میگو در ساحل هرمزگان ارزیابی های زیست محیطی دریافت خواهد نمود و از جانب دیگر اداره میراث و آب منطقه ای نیز به دلایلی همچون حریم اماكن فرهنگی و تاریخی و حریم دریا می توانند با واگذاری زمین در بخش های مشخصی مخالفت كنند.

مدیركل منابع طبیعی و آبخیزداری استان هرمزگان در انتها با اشاره به اینكه از سویی می گوییم كشور ما تحریم است و شرایط سختی از نظر اقتصادی داریم و از جانب دیگر باید تولید و اشتغال ایجاد نماییم، خاطرنشان كرد: هر نقطه از كشور ظرفیت های اقتصادی خاص خویش را دارد كه می توانیم با در نظر گرفتن اصول توسعه پایدار در این شرایط سخت از آنها استفاده نماییم.





منبع:

1398/11/26
15:18:33
5.0 / 5
4775
تگهای خبر: اقتصاد , اقتصادی , سایت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
فوری خرید