چرا صادرات محصولات كشاورزی كم شد؟

چرا صادرات محصولات كشاورزی كم شد؟

به گزارش فوری خرید درپی اعلام اتاق بازرگانی ایران در خصوص كاهش صادرات محصولات كشاورزی در 10 ماهه امسال، یك عضو اتاق بازرگانی تهران اظهار داشت: تغییر مدام قوانین صادرات یكی از علل این امر است و برای توسعه صادرات محصولات كشاورزی و غذایی، قبل از هر چیز كشور به ثبات قوانین و برنامه ها نیاز دارد.


مهدی معصومی اصفهانی در گفت و گو با ایسنا، اظهار نمود: اساسا پروسه صادرات، فرایندی طولانی مدت و گسترده است. به این معنا كه از زمان آغاز بازاریابی و مذاكرات تا زمان نهایی شدن قرارداد و ارسال كالا، به حداقل چند ماه زمان نیاز است. در این پروسه صادركننده باید ابتدا بازار هدف خودرا پیدا كند، با شركت یا شركت هایی كه در این بازار امكان معامله دارند، ارتباط برقرار كند و سپس كالای خودرا به آنها بفروشد.
بگفته وی، آنچه این پروسه را با قدرت بیشتری به جلو می برد، ثبات در قوانین و اطمینان خاطر صادركننده از شرایط داخلی كشور است تا بتواند با یك برنامه ریزی چند ماهه كالای خودرا به مصرف كننده برساند و در گام های بعدی برای ادامه صادرات برنامه ریزی كند.
این عضو اتاق بازرگانی تهران با اشاره به اینكه تغییرات مدام قوانین صادراتی می تواند به قیمت از دست رفتن بازارها تمام شود، اظهار داشت: در این كه تامین بازار داخلی و برطرف نمودن نیازهای مردم باید در اولویت باشد، تردیدی نیست اما بجای اقدامات كوتاه مدت، باید دراین زمینه برنامه ریزی طولانی مدت داشت.
معصومی اصفهانی افزود: دولت و سایر دستگاه های سیاست گذار باید محاسبه كنند كه میزان نیاز به یك محصول در بازار داخلی چه میزان است و ظرفیت تولید كشور در همان حوزه چقدر است. بعد از انجام این بررسی ها، اعلام كنند كه برای مثال صادرات یك محصول ممنوع یا مجاز یا به شرط هایی ممكن خواهد بود.
او اشاره كرد: اگر برنامه ریزی ها طولانی مدت باشد، هم تولیدكننده تكلیف خود با بازارهای هدف را می داند و متضرر نمی گردد و هم بازارهای صادراتی ایران از دست نمی روند.
به گزارش فوری خرید به نقل از ایسنا، اتاق بازرگانی ایران روز گذشته در گزارشی اعلام نمود كه در ۱۰ ماهه ابتدایی امسال، میزان صادرات محصولات كشاورزی كشور كاهش و میزان واردات این محصولات افزایش یافته است.




منبع:

1398/12/21
00:03:03
5.0 / 5
4406
تگهای خبر: اتاق بازرگانی , بازار , بازاریابی , صادرات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۵
فوری خرید