تولید رنگ های دانش بنیان خوراكی در كشور

تولید رنگ های دانش بنیان خوراكی در كشور

به گزارش فوری خرید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل از تولید و عرضه دو محصول دانش بنیان و سلامت محور در مركز تحقیقات این دانشگاه اطلاع داد.


به گزارش فوری خرید به نقل از ایسنا، دکتر اسحاق رسولی در اینباره اظهار نمود: دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل موفق به تولید و عرضه دو محصول دانش بنیان و سلامت محور جدید شده است.
وی با اشاره به محصولات دانش بنیان سلامت محور این دانشگاه، توضیح داد: این محصولات "رنگ های خوراکی قرمز و زرد" هستند و با هدف کاهش واردات و جلوگیری از مصرف رنگ های خوراکی شیمیایی در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی و مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه تولید شده و وارد مرحله تجاری سازی شده است.
رئیس دانشگاه آزاد استان اردبیل اضافه کرد: رنگ طبیعی زرد از ماده خوراکی زردچوبه استحصال شده است و دارای خاصیت ضد سرطان، ضد ویروس و افزایش سیستم ایمنی بدن است. رنگ خوراکی قرمز هم از ماده خوراکی چغندرقند استحصال شده و دارای خواص زیادی است.
رسولی با اشاره به اینکه رنگ های خوراکی موجود در بازار شیمیایی بوده و برای سلامت جامعه مضر است، اظهار داشت: رنگ طبیعی، ماده مؤثره و کیفیت بالای رنگ محصولات دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل سه مولفه مهم این محصولات است که برای سلامت جامعه مفید می باشد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد، وی با اشاره به اینکه تحقیقات مربوط به تولید این دو محصول از یک سال قبل در مرکز تحقیقات دانشگاه شروع شده است، اظهار داشت: مجری این پروژه دکتر خدادادی از اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی در گروه شیمی است.



1399/02/06
22:03:39
5.0 / 5
4330
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳
فوری خرید