وجود پنبه در حلیم دروغ است
به گزارش فوری خرید رئیس اتحادیه كباب، چلو كباب و غذاهای سنتی تهران، وجود پنبه در حلیم را دروغ دانست و اعلام نمود گوشتی كه چندین ساعت پخته و رشته رشته می شود، شكلی شبیه الیاف و پنبه پیدا می كند.
برخی گزارش های رسیده به ایسنا خبر از وجود پنبه در حلیم را می دهد و بعضی از مخاطبان هم معتقدند که فروشندگان به جای گوشت در حلیم از پنبه استفاده می نمایند. موضوعی حسین محمدی - رئیس اتحادیه کباب، چلوکباب و غذاهای سنتی تهران - آنرا رد کرد.
حسین محمدی در گفتگو با ایسنا با اشاره به اینکه وجود پشم، پنبه و الیاف در داخل حلیم و آش شله قلمکار دروغ بزرگی بوده و به شکلی توهین به ایرانیانی است که از سال های گذشته این غذاهای سنتی در سفره افطاریشان جایگاه ویژه ای داشته است، اظهار داشت: گوشت وقتی ۸ ساعت پخته می شود، بافت گوشت از هم جدا می شود، شکلی رشته رشته و خلال به خود می گیرد و سپس این گوشت با پاروی سنتی کوبیده شده و باردیگر ۸ ساعت با نشاسته، عصاره و لعاب سفید گندم مخلوط می شود، وقتی در آبکش شسته شود، حالتی مانند الیاف و پنبه پیدا می کند.
وی افزود: هرکسی به این مورد شک دارد، می تواند آنرا به آزمایشگاه ببرد و متوجه شود که غیر از گوشت در حلیم از چیز دیگری استفاده نمی گردد.
رییس اتحادیه کباب، چلو کباب و غذاهای سنتی تهران با اشاره به اینکه بر تمام واحدهای عرضه آش و حلیم نظارت می شود، افزود: وجود پنبه در حلیم شایعه و دروغ است.
وی در انتها به قیمت مصوب آش و حلیم اشاره نمود وگفت: قیمت هرکیلو حلیم و آش شله قلمکار ۲۵ هزارتومان و قیمت انواع آش بدون گوشت ۲۲ هزار تومان است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب