رئیس اتاق تعاون ایران:

۳۰درصد بورس مسكن در اختیار مردم قرار می گیرد

۳۰درصد بورس مسكن در اختیار مردم قرار می گیرد

رئیس اتاق تعاون ایران اظهار داشت: 30 درصد سهام بورس املاك در اختیار آحاد مردم قرار می گیرد و مردم می توانند در آن پذیره نویسی كرده و سهام دریافت نمایند.



به گزارش فوری خرید به نقل از وزارت امور اقتصادی و دارایی، بهمن عبداللهی در حاشیه یکصد و هشتاد و سومین جلسه شورای عالی بورس و اوراق بهادار با اشاره به مصوبه شورا درباب تأسیس بورس املاک، مستغلات و امتیازات ایران گفت: این یکی از مصوبات بسیار مهم چند ماه اخیر شورا بود، چون تامین و عرضه مسکن، یکی از مهم ترین مشکلات و بحران هایی است که در کشور با آن دست به گریبانیم.
این عضو شورای عالی بورس و اوراق بهادار اضافه کرد: مصوبه شورای عالی بورس، در حقیقت، ساز و کاری است که به ما کمک می نماید تا بتوانیم از همه منابع کشور، شامل بخش خصوصی، تعاونی و بخش های عمومی و نیز آحاد مردم در جهت تولید، عرضه و تسهیل خرید مسکن برای مردم استفاده نمائیم.
وی اظهار داشت: تسریع در راه اندازی بورس املاک، مستغلات و امتیازات ایران، کمک بزرگی به عرضه و تولید مسکن در کشور خواهدنمود.
عبداللهی اشاره کرد: مهم ترین نکته مصوبه شورای عالی بورس و اوراق بهادار درباب تأسیس بورس املاک، مستغلات و امتیازات ایران، فارغ از کلیات آن، این است که ۳۰ درصد سهام این بورس در اختیار آحاد مردم قرار می گیرد و آنها نیز می توانند در آن پذیره نویسی کرده و سهام دریافت نمایند.
رئیس اتاق تعاون ایران افزود: این بورس که باتوجه به پیش بینی ها، بسیار پُردر آمد و پر رونق خواهد بود، به لحاظ اقتصادی هم می تواند بسیار کمک مفیدی در امتداد مسکن دار نمودن مردم کند.
وی اضافه کرد: به اعتقاد من و باتوجه به فرصت حداکثر چهار ماهه ای که جهت راه اندازی این بورس، در نظر گرفته شده، می توانیم منتظر اتفاقات بسیار خوبی در زمینه مدیریت تولید و عرضه مسکن در کشور باشیم.

1399/05/07
15:16:01
5.0 / 5
3344
تگهای خبر: اقتصاد , اقتصادی , بورس , خرید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظر کابرهای فوری خرید در مورد این پست
لطفا شما هم نظر دهید
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

فوری خرید