تا مرحله عمده فروشی
تأمین و تنظیم بازار گوشت بر عهده وزارت جهاد كشاورزی است
فوری خرید: ستاد تنظیم بازار مصوب كرد كه تأمین و تنظیم بازار گوشت تا مرحله عمده فروشی به قیمت مصوب بر عهده وزارت جهاد كشاورزی باشد.
به گزارش فوری خرید به نقل از ایسنا، بر مبنای آخرین مصوبات ستاد تنظیم بازار، با عنایت به تصمیمات جلسه ستاد اقتصادی دولت برای تنظیم بازار محصولات کشاورزی، در خصوص همکاری مستقیم دو وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت (صمت) و جهاد کشاورزی و تقسیم مسئولیت ها برای تأمین کالاهای اساسی کشور، مقرر شده در مورد تأمین گوشت قرمز (همانند مرغ و تخم مرغ در مصوبه ستاد اقتصادی دولت) مسئولیت برنامه ریزی و هماهنگی تأمین، تولید، عرضه و تنظیم بازار گوشت تا مرحله عمده فروشی به قیمت مصوب بر عهده وزارت جهاد کشاورزی و در مرحله توزیع و خرده فروشی بر عهده وزارت صنعت، معدن و تجارت(سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان) باشد.
در این راستا شرکت پشتیبانی امور دام و مجاز است با رعایت پیشگیری از افزایش قیمت بازار گوشت قرمز با مکانیزم خرید داخلی اقدام نماید.
مسئولیت تصمیم گیری در مورد صادرات و واردات گوشت قرمز (تعیین عوارض و یا ممنوعیت) بر عهده وزارت جهاد کشاورزی است و وزارت صمت همکاری لازم در مورد تنظیم بازار گوشت قرمز را با وزارت جهاد کشاورزی خواهد داشت.
همچنین ستاد تنظیم بازار مقرر کرد مسئولیت برنامه ریزی و هماهنگی تأمین (تولید و واردات) انواع نهاده های کشاورزی و دام و طیور (انواع بذر، سموم، کنجاله، جو، ذرت و...) و تعیین اولویت تخصیص و تأمین ارز و ترخیص، به همراه توزیع و نظارت بر آن، بر عهده وزارت جهاد کشاورزی باشد و همچنان فرآیند ثبت سفارش نهاده های دامی (جو، ذرت و کنجاله) توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت انجام پذیرد.
ترخیص کالاهای اساسی دارای قبض انبار بدون اجبار به کد رهگیری
بر اساس مصوبه ستاد تنظیم بازار، گمرک جمهوری اسلامی ایران باید تمامی کالاهای اساسی، ضروری و مواد اولیه مورد نیاز واحدهای تولیدی که تا تاریخ ۱۰ آبان ماه سال جاری دارای قبض انبار هستند، را بر مبنای اولویت های اعلامی از جانب وزارت صمت(با استفاده از ارز صادراتی، ارز متقاضی و یا ارز تأمین شده توسط بانک مرکزی) بدون اجبار به کد رهگیری ترخیص کند. این تصمیم به منظور تسریع در ترخیص کالاهای موجود در گمرکات کشور و با عنایت به شرایط حاکم بر کشور اتخاذ شده است.
همچنین مقرر شد تعرفه کالاهای مشمول توسط وزارت صمت به گمرک جمهوری اسلامی ایران اعلام گردد.
بر این اساس گمرک جمهوری اسلامی ایران مکلف است برای تمام کالاهای اساسی که در صف تخصیص یا تأمین ارز هستند و برای ترخیص احتیاج به تأمین ارز دارند (به دلیل فساد پذیری کالاها) با تشخیص و تایید وزارتخانه مربوطه مبادرت به ترخیص درصدی کالاها تا سقف ۹۰ درصد کند.
همچنین مقرر شد تا در مورد ترخیص کالاهایی که احتیاج به دریافت مجوزهای قانونی از دستگاههای مختلف دارند، نمونه برداری توسط مرجع واحد و مجوز ترخیص هم توسط همان مرجع صادر و در بستر سامانه به گمرک ابلاغ شود.
شایان ذکر است جهت تسریع و تسهیل در انجام تشریفات گمرکی نمونه برداری در هنگام تخلیه و پیش از اظهار انجام می شود.
منبع: forikharid.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب