شرایط شركت در فروش فوق العاده نوروزی

شرایط شركت در فروش فوق العاده نوروزی

بگفته رئیس اتاق اصناف ایران، واحدهای صنفی متقاضی شرکت در «نمایشگاهی به وسعت ایران» و فروش فوق العاده لازم است برای اجرای شرایطی در قیمت گذاری و کیفیت کالا و کسب مجوزهای لازم باید به اتحادیه صنفی که پروانه کسب خودرا از آن دریافت کرده اند مراجعه کنند تا باتوجه به پروتکل های بهداشتی، تعداد مشتریانی که می توانند هم زمان در واحد صنفی شرکت نمایند باتوجه به متراژ واحد صنفی نیز تعیین شود.


به گزارش فوری خرید به نقل از ایسنا، به نقل از اتاق اصناف ایران، سعید ممبینی اظهار نمود: امسال با پیگیری های خوبی که از طرف هیات رئیسه اتاق اصناف ایران، وزارت صمت و دیگر نهادهای وابسته انجام شد، برگزاری نمایشگاه های عرضه مستقیم کالا و مراجعه بازدیدکنندگان غیرتخصصی به نمایشگاه های تخصصی ممنوع شده است و بدین جهت به جهت رفاه مصرف کنندگان در تامین کالا با هزینه پایین تر از نرخ معمول بازار، بنا داریم تا جشنواره فروش فوق العاده را با عنوان «نمایشگاهی به وسعت ایران» برگزار نماییم.
وی اضافه کرد: در اجرای این طرح لازم بود تا هماهنگی هایی با روسای اتاق های اصناف داشته باشیم که پروسه آن شروع شده است. واحدهای صنفی متقاضی شرکت در «نمایشگاهی به وسعت ایران» و فروش فوق العاده لازم است تا شرایطی را در قیمت گذاری و کیفیت کالا رعایت نمایند. برای این منظور و کسب مجوزهای لازم باید به اتحادیه صنفی که پروانه کسب خودرا از آن دریافت کرده اند مراجعه کنند.
به گفته رئیس اتاق اصناف ایران باتوجه به پروتکل های بهداشتی اعلام شده، تعداد مشتریانی که می توانند هم زمان در واحد صنفی شرکت کننده در «نمایشگاهی به وسعت ایران» باتوجه به متراژ واحد صنفی از طرف اتحادیه تعیین می شود تا از تجمع جمعیت جلوگیری شود با این وجود لازم است تا بازرسان صنفی نیز نظارت ویژه ای بر حسن اجرای این طرح و نیز رعایت پروتکل های بهداشتی داشته باشند.
تشدید بازرسی بر رعایت پروتکل های بهداشتی
ممبینی همین طور اظهار داشت: رعایت دستور العمل های بهداشتی انتظاری عمومی از تمامی اقشار جامعه است اما از آن جا که واحدهای صنفی به سبب کثرت و فعالیت مویرگی در تمام محله ها و خیابان های کشور و حتی روستاها حضور دارند، بدین سبب معتقدیم که می توانند ملزومات فرهنگی را به سرعت در جامعه رواج دهند. ماه اسفند هر ساله بعنوان روزهایی خاص در بازار تلقی می شده است که با افزایش قابل توجه مراجعه حضوری مردم به واحدهای صنفی همراه بود. این شرایط در اسفند ماه گذشته تغییر داشت و بازار برای حفاظت از سلامت جامعه تعطیل شد. این تعطیلی منجر به خسارت جبران ناپذیری به اصناف و اقتصاد کشور شد. امسال نیز نگرانی از ویروس جهش یافته کرونا که به کرونای انگلیسی معروف شده، میزبانی واحدهای صنفی از مشتریان را مستلزم رعایت پروتکل های بهداشتی ساخته است.
وی با اعلان اینکه باتوجه به این که تعطیلی های مکرر بازار به سبب طرح های مقابله ای با بیماری کرونا، ضرر و زیان هنگفتی به واحدهای صنفی رسانده است، از کسبه و تشکل های و بازرسان صنفی خواست که با رعایت پروتکل های بهداشتی ابلاغ گردیده، از تعطیلی مجدد بازار پیشگیری کنند. عدم همکاری واحدهای صنفی در رعایت پروتکل های بهداشتی خصوصاً در اسفند ماه که زمان مهمی برای بازار است، منجر به تعطیلی باردیگر بازار و افزایش خسارت کسبه و بطور کل، اقتصاد و اجتماع خواهد شد. در این زمینه از بازرسان صنفی که البته خود با مشکلاتی مواجهند، می خواهیم که با تشدید بازرسی، به روند کنترل شیوع این بیماری منحوس کمک کنند و در مقابل اتاق اصناف ایران نیز خودرا موظف به پیگیری مشکلات بازرسان و تامین هزینه های بازرسی بوسیله قانون می داند.
وی در آخر درباره ضرورت اصلاح قانون نظام صنفی اظهار داشت: قانون نظام صنفی که در سال ۱۳۹۲ اصلاح گردید، همچنان با اشکالاتی مواجه می باشد که اداره امور صنفی را با مشکلاتی روبرو ساخته است. بدین جهت لازم است تا این قانون باری دیگر اصلاح گردد. کلیات قانون نظام صنفی در کمیسیون اقتصادی مجلس به تصویب رسیده است و در همایشی که برگزار شد، به نقد و بررسی مواردی از این قانون و پیشنهادات رفع ایرادات آن پرداختیم.



1399/11/30
12:33:10
0.0 / 5
1380
تگهای خبر: اقتصاد , اقتصادی , بازار , تخصص
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳
فوری خرید