معاون رئیس جمهور:
اطلاعات سازمان نقشه برداری در اجرای پروژه های عمرانی استفاده گردد
رییس سازمان برنامه و بودجه کشور اظهار داشت: داشتن نقشه و اطلاعات مکانی بهنگام و مستمر از کشور زمینه ساز توسعه و آبادانی کشور خواهد بود.
به گزارش فوری خرید به نقل از سازمان برنامه و بودجه کشور، سید مسعود میرکاظمی به مناسبت برگزاری بیست و ششمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه برداری و اطلاعات مکانی در پیامی گفت: توسعه پایدار یا توسعه همه جانبه و متوازن کشور مترادف با برقراری عدالت در همه زمینه و برخورداری همه آحاد مردم از امکانات و قابلیت های کشور است.
وی افزود: از آنجا که خیلی از اطلاعات در دنیای امروز دارای مؤلفه مکانی هستند مهندسی نقشه برداری با مرتبط ساختن برنامه ریزی ها و تصمیمات کلان با موقعیت مکانی و به عبارتی با مردم نقش کلیدی در استفاده از منابع، هدایت سرمایه گذاری ها و توسعه پایدار در کشور دارد.
معاون رییس جمهوری با اعلان اینکه حق برخورداری تمام مردم از امکانات و منابع به مفهوم آبادانی همه کشور است که در گرو داشتن اطلاعات کافی از نقاط کشور است اظهار داشت: داشتن نقشه و اطلاعات مکانی بهنگام و مستمر از کشور زمینه ساز توسعه و آبادانی کشور خواهد بود هر چند داشتن اطلاعات مکانی مطلوب از کشور تلاش بیشتر متخصصان را می طلبد.
میرکاظمی اظهار داشت: باتوجه به تحقیقات گسترده فناوری و پیشرفت های بسیار در بخش های جمع، پردازش و ارائه اطلاعات کافی، تلاش ها زمانی به نتیجه می رسد که تمام بخش های مرتبط حوزه مهندسی نقشه برداری ضمن انجام وظایف خود با هماهنگی کامل در یک چارچوب منسجم با یکدیگر همکاری کنند که سازمان برنامه و بودجه و سازمان نقشه برداری کشور با سیاست گذاری، راهبری، هماهنگی، تامین بودجه و مدیریت برای تمام حوزه مهندسی نقشه برداری وظیفه سنگینی بر عهده دارند.
رئیس سازمان برنامه و بودجه با انتقاد از عدم درک درست از جایگاه سازمان نقشه برداری در سازمان برنامه و بودجه اظهار داشت: سازمان نقشه برداری و صاحبان این صنعت باید ماموریت خودرا در مقیاس عمومی تبیین کنند جایگاه این سازمان با تعریف درستی که در سازمان برنامه و بودجه تدارک دیده شده اما باید دید تا چقدر در برنامه ریزی و توزیع منابع نقش ایفا کرده و این پرسش جدی است. آنچه ما امروز از مشکلات و ناهنجاری های اقتصادی اجتماعی پیش رو داریم میراث همین قسمت ها است.
میرکاظمی افزود: عدالت در توزیع منابع نیازمند شناخت صحیح مکانی و هندسی از جغرافیای درون و برون مرزی است. خاصیت های خاص همسایگان نزدیک و دور در استانهای مرزی می تواند عامل مهمی در توزیع بودجه و تنظیم برنامه های توسعه استانها باشد.
معاون رییس جمهور اظهار داشت: شکی نیست که این نقشه ها و اطلاعات مکانی ضمن ایفای نقش زیرساختی برای توسعه پایدار و بکارگیری در برنامه ها و پروژه های عمرانی کشور، طرح های کلان مانند آمایش سرزمین، حدنگاری، مدیریت بهینه مسائل محیط زیستی منابع طبیعی و مدیریت بحران نقشه زیربنایی پشتیبانی از شهروندان و کسب وکارها دولت الکترونیک ایفا می کند.
رئیس سازمان برنامه و بودجه اشاره کرد: دولت سیزدهم مصمم است حل مشکلات کشور را دانش پایه دنبال کند نگاه دولت پیشرفت متوازن و تمرکززدایی است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظر کابرهای فوری خرید در مورد این پست