چرا همه خامه ها صورتی و یک شکل هستند؟

چرا همه خامه ها صورتی و یک شکل هستند؟

به گزارش فوری خرید یک کارشناس صنعت لبنیات اظهار داشت: این که شکل بسته بندی تعدادی از محصولات لبنی شرکت های مختلف، یکسان است بیشتر به سبب محدودیت های فنی دستگاه های بسته بندی موجود در کارخانه هاست. اما در بخش رنگ محدودیت فنی وجود ندارد و طراحی رنگ بسته بندی ها بطور معمول وابسته به بازاریابی و سلیقه سنجی و عادات مصرف کننده است.



وحید مفید در گفت و گو با ایسنا، در پاسخ به این پرسش که چرا شرکت های لبنی تعدادی از محصولات همچون خامه را با ظاهری یکسان تولید می کنند، اظهار داشت: این که شکل بسته بندی ها یکسان است، بیشتر به سبب محدودیت های فنی دستگاه های بسته بندی موجود در کارخانه هاست. بطور مثال عموم کارخانه ها لیوان هایی با دهانه ۷۵، ۹۵ و ۱۲۵ میلیمتری دارند و ماشین های خطوط و قالب های آنها یکسان است، درنتیجه عموما خامه های پاستوریزه در لیوان هایی با دهانه ۷۵ میلیمتری تولید می شود.

وی افزود: هرچند که اگر یک بنگاه تولیدی بخواهد محصول در بسته بندی متفاوت داشته باشند، باید هزینه قالب ها و دستگاه های جدید و طراحی و ساخت قالب جدید را هم متحمل شوند. البته در سایر کشورها هم همینگونه است که شکل و اندازه بسته بندی محصولات شرکت های مختلف تفاوت چندانی با هم جز در رنگ و طراحی ظاهری ندارد.

این کارشناس صنعت لبنیات افزود: در بخش رنگ محدودیت فنی وجود ندارد و طراحی رنگ بسته بندی ها بطور معمول وابسته به بازاریابی و سلیقه سنجی و عادات مصرف کننده است.

عضو هیات علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم ‍پزشکی شهید بهشتی در آخر اظهار داشت: شاید چون نخستین بار خامه استریل در بسته بندی صورتی وارد بازار شده، سایر تولیدکنندگان نیز حسب عادت مصرف کننده، ترجیح داده اند این نوع خامه را با رنگ صورتی روانه بازار مصرف کنند چون این رنگ برای مصرف کننده شناخته شده است.

انتهای ‍پیام



منبع:

1401/01/08
17:09:54
5.0 / 5
240
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۲
فوری خرید