پرداخت 22 هزار و 700 میلیاردریال از مطالبات کشاورزان استان مرکزی

پرداخت 22 هزار و 700 میلیاردریال از مطالبات کشاورزان استان مرکزی

به گزارش فوری خرید، مرکزی مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی اظهار داشت: ۲۲ هزار و ۷۰۰ میلیاردریال از مطالبات کشاورزان استان تابحال پرداخت و مطالبات گندمکاران استان تابحال تسویه شده است.


علامرضا ملکی در گفت و گو با ایسنا اظهار نمود: از آغاز سالجاری تابحال ۱۰ هزار تن انواع کالای اساسی توسط اداره کل غله و خدمات بازرگانی در این استان توزیع شده است.
وی ادامه داد: کالاهای توزیع شده شامل چهار هزار و ۷۰۰ تن شکر و پنج هزار و ۳۰۰ تن برنج بوده که با قیمت اعلامی توسط ستاد تنظیم بازار استان مرکزی در استان توزیع شده است، برنامه واردات ۲ هزار تن برنج در جهت اطمینان بخشی به ذخیره این محصول هم در استان در حال انجام می باشد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی خاطرنشان کرد: ۱۹۶ هزار و ۵۰۰ تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان استان مرکزی توسط اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان خرید و ذخیره شده و ۲۲ هزار و ۷۰۰ میلیاردریال از مطالبات کشاورزان استان تابحال پرداخت و مطالبات گندمکاران استان تابحال تسویه شده است.
ملکی از واردات ۱۰ هزار تن گندم برای افزایش کیفیت آرد و نان استان مرکزی تا آخر سال جاری در اطلاع داد و اظهار داشت: از آغاز سال هم ۵۰ هزار تن گندم تولیدی استان مرکزی به استانهای قم، اصفهان، تهران، البرز، چهار محال بختیاری، سیستان و بلوچستان و مازندران ارسال و ۷۰ هزار تن گندم هم از دیگر کشورها و سایر استان ها به استان مرکزی وارد شده است.




منبع:

1401/08/23
11:57:03
5.0 / 5
567
تگهای خبر: بازار , خدمات , خرید , كالا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظر کابرهای فوری خرید در مورد این پست
لطفا شما هم نظر دهید
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

فوری خرید