طلا در راه اوج به دست انداز رسید!
به گزارش فوری خرید، قیمت طلا امروز (پنج شنبه) نزدیک به بالاترین حد یک ماهه خود رسید چونکه مجموعه ای از داده های خوب ایالات متحده به انتظارات در خصوص توقف افزایش نرخ بهره امسال فدرال رزرو اضافه گردید، باآنکه اعلام نتایج تورمی می تواند این چشم انداز را تغییر دهد.
به گزارش فوری خرید به نقل از ایسنا، بهای هر اونس طلا تا ساعت ۷ و ۵۵ دقیقه بامداد به وقت شرقی با ۳.۲ درصد افزایش به ۱۹۴۵ دلار و ۲۰ سنت رسید و قیمت طلای آمریکا با ۰.۱۶ درصد افزایش به ۱۹۴۶ دلار و ۲۰ سنت رسید.
طلا با وجود سودهای این هفته، در راه کاهش ماهانه نزدیک به یک درصد قرار دارد چونکه دلار آمریکا به نخستین رشد ماهانه خود در سه ماهه می رسد و بازدهی خزانه داری ایالات متحده برای چهارمین صعود ماهانه متوالی خود آماده است.
تحلیل گران اعلام کردند که هزینه های مصرف شخصی (PCE) و اعداد شغلی ماهانه جهت گیری نرخ بهره ایالات متحده را عرضه می دهد. داده های انتشار یافته تا کنون در این هفته نشان داده است که اقتصاد ایالات متحده با سرعت کمتر از آن چه تصور می شد در سه ماهه دوم رشد کرد، در حالیکه فرصت های شغلی ایالات متحده در ماه جولای با کاهش تدریجی بازار کار به پایین ترین سطح دو تا ۲.۵ سال قبل رسید.
رئیس سابق فدرال رزرو بوستون اظهار داشت: اگر بازار کار و رشد اقتصادی با سرعت تدریجی فعلی کاهشی باشد، فدرال رزرو می تواند به چرخه افزایش نرخ بهره پایان دهد. در همین حال، یک نظرسنجی رسمی نشان داد که فعالیتهای تولیدی برای پنجمین ماه متوالی در ماه اگوست در چین که مصرف کننده شمش بزرگ است، کاسته شده است.
بر اساس گزارش رویترز، در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای نقره با ۰.۳ درصد کاهش به ۲۴.۵۹ دلار در هر اونس رسید و در روز چهارشنبه به بالاترین سطح بیشتر از یک ماهه خود صعود کرد. پلاتین در حالیکه دومین سود ماهانه متوالی خویش را در پیش می گیرد، در ۹۷۴ دلار و ۱۳ سنت ثابت ماند و پالادیوم با ۰.۹ درصد افزایش به ۱۲۳۲ دلار و ۹۸ سنت رسید اما برای کاهش ماهانه ۴ درصد تعیین شد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب