سرمایه گذاری خارجی با بوجودآوردن ثبات در نوسانات ارزی محقق می گردد

سرمایه گذاری خارجی با بوجودآوردن ثبات در نوسانات ارزی محقق می گردد

به گزارش فوری خرید، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: اگر ما بستر مناسبی داشته باشیم و نوسانات ارزی خودرا کاهش دهیم و به ثبات برسانیم زمینه های اولیه رشد اقتصادی و جذب سرمایه در کشور فراهم خواهد شد.



حسین صمصامی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر در ارتباط با ساز و کار لازم جهت جذب سرمایه گذاری خارجی در کشور، با تکیه بر این که ایران بدنبال روابط گسترده با تمام دنیا اما در قالب عزت و اقتدار است؛ جز اسرائیل که اصلاً به رسمیت شناخته نمی گردد، اظهار داشت: اگر اصل سیاست ما بر این است پس باید تلاش نماییم با همه کشورها ارتباط بگیریم خصوصاً کشورهای مشابه تحریمی.
وی عنوان کرد: کشورهایی مانند چین، روسیه، ونزوئلا و … ظرفیت خوبی دارند که ما باید آنها را درست شناسایی و از آنها استفاده نمائیم. حتی در مورد کشورهای عضو بریکس می توانیم واحد پول معرفی شده در آنرا به عنوان ارز مرجع مورد استفاده قرار دهیم و از دلار روی این ارز تغییر مسیر بدهیم.
این نماینده مجلس شورای اسلامی با تکیه بر این که در وضعیت موجود راه از میان رفتن تحریم مذاکره نیست، اشاره کرد: راه از بین بردن تحریم این است که ما به لحاظ اقتصادی مشکلات خودرا مرتفع نماییم و این اقدام راهکار پیچیده ای ندارد و فقط نیاز است یک عقلانیتی در اجرای سیاستهای اقتصادی و سایر سیاستها حاکم باشد.
صمصامی با اشاره به آثار منفی استفاده از پلت فرم های مختلف اقتصادی بر وضع موجود، اظهار داشت: در اقتصادی که ما منابع محدودی داریم و می خواهیم آن منابع را به بخش واقعی مورد نیاز هدایت کنیم؛ پلت فرم ها و جذابیت هایی ایجاد می نماییم که مردم پول خودرا در آن موارد هزینه کنند.
وی اضافه کرد: این اقدام ضد تولید است و منجر می شود تحریم های ظالمانه آمریکا بیشتر روی وضع موجود اثر بگذارد؛ یعنی این اقدام خود تحریمی است.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اعلان اینکه جذب سرمایه گذاری در کشور مستلزم ایجاد شرایط گوناگونی است، اشاره کرد: اگر ما بستر مناسبی داشته باشیم و نوسانات ارزی خودرا کاهش دهیم و به ثبات برسانیم زمینه های اولیه رشد اقتصادی و جذب سرمایه در کشور فراهم خواهد شد.
صمصامی در آخر افزود: ما همین طور باید قوانین را به شکلی تدوین و اجرائی نماییم که هم ما و هم سرمایه گذار از اقدامات اقتصادی انجام شده منتفع شویم که البته در این زمینه مشکل خاصی وجود ندارد اما در فرآیندهای اجرائی، موانعی وجود دارد که برای جذب سرمایه گذاری باید مرتفع شوند.

1403/11/23
11:52:23
5.0 / 5
283
تگهای خبر: اقتصاد , اقتصادی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظر کابرهای فوری خرید در مورد این پست
لطفا شما هم نظر دهید
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

فوری خرید