در جلسه هیئت عالی مولد سازی دارایی های دولت صورت گرفت؛

تصمیم گیری در رابطه با مولدسازی ۱۰۳ ملک دولتی

تصمیم گیری در رابطه با مولدسازی ۱۰۳ ملک دولتی

به گزارش فوری خرید، در جلسه هیأت عالی مولدسازی دارایی های دولت، ۱۰۳ملک پیشنهاد شده از جانب ۱۳ وزارت خانه، از جهت مازاد بودن، قیمت پایه و روش مولدسازی مورد بررسی قرار گرفته و در رابطه با آنها تصمیم گیری شد.



به گزارش فوری خرید به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، در چهل و ششمین جلسه هیأت عالی مولدسازی دارایی های دولت که عصر امروز در دفتر معاون اول رئیس جمهور و به ریاست محمدرضا عارف و با حضور اعضای این هیأت عالی برگزار شد، املاک پیشنهادشده از جانب وزارت خانه های نیرو، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، ارتباطات و فناوری اطلاعات، ورزش و جوانان، نفت، آموزش و پرورش، علوم، تحقیقات و فناوری، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، جهاد کشاورزی، تعاون، کار و امور اجتماعی، راه و شهرسازی، وزارت کشور و امور اقتصادی و دارایی از جهت مازاد بودن یا قیمت پایه و روش مولدسازی مورد بررسی قرار گرفته و در رابطه با آنها تصمیم گیری شد.
این املاک در استانهای آذربایجان غربی، یزد، سیستان و بلوچستان، مازندران، همدان، فارس، قزوین، مازندران، مرکزی، کرمانشاه، تهران، فارس، کهکیلویه و بویراحمد، بوشهر، البرز واقع هستند.
در این جلسه، همینطور مبحث «تمدید اعتبار قیمت کارشناسی املاک مازاد» مورد بررسی قرار گرفته و در رابطه با آن تصمیم گیری شد.


منبع:

1404/03/05
13:53:14
5.0 / 5
57
تگهای خبر: اقتصاد , اقتصادی , دولتی , رئیس جمهور
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظر کابرهای فوری خرید در مورد این پست
لطفا شما هم نظر دهید
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

فوری خرید