تمدید اعتبار قیمت پایه 71 مورد از املاک وزارت خانه ها

تمدید اعتبار قیمت پایه 71 مورد از املاک وزارت خانه ها

به گزارش فوری خرید، در پنجاه و نهمین جلسه کمیته تخصصی مولد سازی دارایی های دولت که با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی برگزار شد، درمورد تمدید اعتبار قیمت پایه ۷۱ مورد از املاک وزارت خانه ها تصمیم گیری شد.



به گزارش فوری خرید به نقل از مهر، پنجاه و نهمین جلسه کمیته تخصصی مولد سازی دارایی های دولت با حضور سید علی مدنی زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی و اعضای این کمیته در سالن جهاد اقتصادی این وزارت خانه برگزار شد و در این جلسه در مورد مازاد بودن، قیمت پایه و روش مولدسازی و تمدید اعتبار قیمت پایه بعضی از املاک و دارایی های وزارت خانه ها و سازمان های دولتی مورد بررسی قرار گرفته و تصمیم گیری شد.
بر طبق این گزارش، در این نشست در مورد مازاد بودن، قیمت پایه و روش مولدسازی و تمدید اعتبار قیمت پایه ۷۱ مورد از املاک، ساختمان ها و زمینهای وزارت خانه های کشور، راه و شهرسازی، امور اقتصادی و دارایی، صنعت و معدن و تجارت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، علوم تحقیقات و فناوری، نفت، بهداشت درمان و آموزش پزشکی، جهاد کشاورزی، ارتباطات و فناوری اطلاعات و همینطور قوه قضاییه و سازمان زندان ها و بانک مسکن اقدامات تأمین و تربیتی بررسی و تصمیم گیری شد.


منبع:

1404/05/08
09:13:14
5.0 / 5
13
تگهای خبر: اقتصاد , اقتصادی , تخصص , دولتی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظر کابرهای فوری خرید در مورد این پست
لطفا شما هم نظر دهید
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

فوری خرید