استاندار قم:

در صدد پشتیبانی و رفع موانع واحد های تولیدی در استان هستیم

در صدد پشتیبانی و رفع موانع واحد های تولیدی در استان هستیم

فوری خرید: قم استاندار قم از کوشش های مجموعه استان در جهت حل مشکلات و موانع تولید واحدهای فنی و تولیدی استان خبرداد.


استاندار قم بامداد امروز در حاشیه بازدید از واحدهای تولیدی استان در گفت و گو با خبرنگاران با درباب برنامه های اقتصادی امسال باتوجه به شعار سال بیان کرد: باتوجه به نامگذاری امسال توسط رهبر معظم انقلاب، در صدد پشتیبانی و رفع موانع واحد های تولیدی در استان هستیم.
بهرام سرمست با اشاره به تشکیل جلسات منظم شورا تسهیل گری و رفع موانع تولید استانداری در ایام سه شنبه هر هفته، اظهار نمود: امروز از سه واحد صنعتی بمنظور افتتاح یکی از واحد ها و راه اندازی فاز توسعه آنها بازدید صورت گرفت.
استاندار قم با اشاره به بازدید های صورت گرفته از واحدهای تولیدی پولاسا، ماشین ابزار و فریدولین، عنوان کرد: این واحد های تولیدی از دانش فنی بسیار بالایی برخوردار می باشند و رویکرد مثبتی در امر صادرات و بومی سازی دارند.
سرمست با اعلان اینکه از سیاست های تولید داخل و بومی سازی واحدهای تولیدی حمایت های لازم صورت می گیرد، اشاره کرد: درخواست های واحدهای تولیدی برای ادامه فعالیت در قالب مصوبات در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید مطرح خواهد شد.




منبع:

1400/01/18
11:45:37
5.0 / 5
1517
تگهای خبر: اقتصاد , اقتصادی , صادرات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظر کابرهای فوری خرید در مورد این پست
لطفا شما هم نظر دهید
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

فوری خرید